Best Green Hotels
Eco friendly traveling and excusrsions

nederlands english deutch francais espanol italiano greece finland china russia japan turkije arabic         klik op foto's ter vergroting                
home

prijzen

locatie

eco-tour

FAQ

contact

gastboek

linken
B&B woonschip Ms. Luctor

slapen op een woonboot in de amsterdamse grachten klik om terug te gaan
De lokatie bij de Jordaan is rustig, veilig, en alles wat Amsterdam tot Amsterdam maakt is om de hoek! Bioscopen, (bv. het Ketelhuis en de Movies), restaurants en musea, zoals het Anne Frank museum. Of de Noordermarkt, en vanaf onze lokatie kijk je ook uit over het IJ met aan de overkant in Amsterdam Noord het nieuwe EYE-filminstituut. Bij onze buren zijn electriche bootjes te huur, voor de gasten die de Canadese kano te sportief vinden....

logeren op een woonboot in de gracht, klik om terug te gaan
's Nachts door de amsterdams grachten varen is geweldig. Vooral ook in het voor- en na-seizoen, als het wat minder druk is.

gouden bocht, een van de vele plekjes voor de liefhebber van mooie stadsgezichten, klik om terug te gaan
Gouden bocht, een van de vele mooie stadsgezichten. Er zijn veel verschillende rondvaartmaatschappijen waarmee je door de grachten kunt varen.

logeren in een apartement op een woonboot in de gracht, klik om terug te gaan
Als het seizoen weer begint kan je met onze kano heerlijk door de grachten van Amsterdam peddellen. Wel rechts houden (stuurboord) en beroepsvaart zoveel mogelijk voorrang verlenen.